Tuesday, November 24, 2009

Istanbul 2009


Bu yil gecen yildan farkli olarak Istanbula ailecek gittik. Babamizin isi vardi biz de pesine takilinca 4 gunluk bir istanbul macerasi yasamis olduk. Doruk hertatil zamani oldugu gibi gayet uyumlu ve mutluydu. Ama bizde hep onun keyfine gore oynadik. Istinya parkigezmek uzere gidip, sadece en alt kati gezip kalan zamani Joyfull Houseda gecirdik. Tabii Doruk durumdan cok memnundu. Donuste ucagimiz 2 saat rotar yapti biz 1,5 saat once gitmistik toplam 3,5 saat alandaydik ve ucaklari ve hava alanlarini cok seven Doruk durumdan oldukca memnun son enerjisini atana kadar oynadi ve ucak kalktiktan 10dk sonra uyuyup ertesi sabah kalkti:)
Resim Joyfull Housedan..

1 comment:

Unknown said...

Merhaba,

Doruk ile yaşadıklarınızı bloğunuzda paylaşıyor olmanız pek çok anne için yol gösterici. Ben de size bebeğinizin banyosu için faydalı bilgileri bulabileceğiniz bir site önermek istiyorum. www.ilkbanyokeyfi.com adresinde, bebeğinize banyo yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, doğru su sıcaklık ayarına, bebekler için banyonun öneminden, banyo için gerekli malzemelere kadar bir çok önemli bilgiyi bulabilirsiniz.

Ayrıca siteyi ziyaret ettiğinizde bebeğinizin ilk banyo keyfi resimlerini yükleyip diğer katılımcılar ile paylaşabiliyorsunuz ve GROHE termostatik batarya almak için de hemen %15 indirim çeki alabiliyorsunuz. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile…

Sevgiler…