Sunday, March 30, 2008

Harika bir cumartesi







Geçen cumartesi Doruk'la benim İzmir'den misafirlerimiz vardı. Duru ve Arınç. Arınç arabasını aldığında ilk uzun yolu bize Kuşadası'na yapması konusunda anlaşmıştık.Geçen haftasonu için de 1 hafta önceden randevulaştık.
Doruk'a günlerdir Duru'nun geleceğini anlatıp duruyordum.Biz her zamanki gibi Doruk'la sabah 8:30 civarında kalktık. Emzirme, alt değişimi, sabah egzersizleri, yatak keyfi derken saat 10u buldu. Duru da hemen hemen aynı saatlerde kalktığı için Arınç 10gibi yola çıkarım demişti ki hakikaten de çıkmışlar. 1,5 saat kadar sonra bizdelerdi. Tabii bizim kuzular her ne kadar oldukça sık da görüşseler ilk karşılaşmada birbirlerini şöyle bir süzdüler. Duru Doruk'tan tam 2 ay büyük. Ve bu şu an için bu büyük bir fark olsa da çok kısa zaman sonra bu fark kapanacak. Şu anki bu farka rağmen olabildiğince beraber oynadılar diyebiliriz:) İkisini beraber battaniyenin üzerine atıp, oyuncakları da önlerine serince pek keyifli vakit geçirdik. Hep beraber yuvarlanıp durduk. Duru tabii biraz daha büyük olduğundan Doruk'un daha bir farkındaydı. Doruk'un ise gözü genelde Arınç'taydı. Oğluşum gün boyu Arınç'a hayran gözlerle baktı:) Tabi biraz zaman geçince bu hayranlığın odağına Duru'nun oturacağı kesin.
Bebişlerle yuvarlana yuvarlana harika bir gün geçirdik.
Arınç ve Duru yine gelin.

4 comments:

DURU'NUN SAYFASI said...

Şekerim ne demek gelmez miyiz seve seve:)) Ama önce Anne Oğul bize bekliyoruz. Yada konuştuğumuz gibi ortada buluşalım Forum da :))

Nurdan Gencturk said...

Kıskandım valla bu buluşmayı. Yazın İzmir'de buluşalım mı? :))

sevgiler,
Nurdan

doruk'un sayfası said...

arınçcım 18inde izmiredyiz biliyosun sizi asla pas geçmiyoruz forum buluşmasını ondan sonraki hafta yapalım ne dersin??

doruk'un sayfası said...

nurdan valla bence harika bir fikir bak istanbuldan farklı olarak bizim buralara yaz geldi
atarız açık havaya kendimizi haydi bekliyoruz:)