Sunday, April 6, 2008

Konak için

Doruk'un 3 ayın sonunda kafasında konak olmuştu. Doktorumuz Mustelanın şampuanı ve kremini önermişti. Hakikaten inanılmaz işe yaradı. Bizim aldığımız şampuan konak geçirici ama aynı markanın konak önleyici şampuanı da var. Konak problemi olanlara duyurulur.Bizde çok işe yaradı.

6 comments:

siyap said...

merhabaaa,ziyaretinize geldim :) konak için önerdiğin marka gerçekten çok işe yarıyor bir de sebamed çok güzel,sevgileeer...

doruk'un sayfası said...

merhaba, hoşgeldiniz sebamedi biz de kullanıyoduk ama şampuanını doktorumuz pek tavsiye etmedi ama diğer tüm ürünlerinden çok memnunuz.

DURU'NUN SAYFASI said...

Esracım,
Fırsat bulamadım telefonda söylemeye. Mustela aldık bizde inanılmaz iyi geldi. ilk yıkamadan sonra tüm konaklar geçti.
Çok teşekkür ederiz.

Nurdan Gencturk said...

Merhaba,
Zeynep'in başını ilk banyosundan itibaren bir süre Mustela'nın konak şampuanıyla yıkadık biz de. Buna rağmen az da olsa zaman zaman konak oldu. O zamanlarda da banyodan 10-15 dakika önce konak olan yerlere zeytinyağı sürüp, ucu toplu tarağıyla tarıyorduk. Bütün kabuklar kolayca temizleniyordu. Ardından da yine konak şampuanıyla yıkıyorduk.
Nurdan

doruk'un sayfası said...

Arınçcım,
pek sevindim Durucuğun konaklardan kurtulduğuna
çok öpüyorum ikinizi de

doruk'un sayfası said...

Nurdan merhaba,
zeytinyağı olayını ben de duydum ama hiç denemdim zaten bu konak sürekli tekrar edebilecek birşeymiş zaten bizimki daha tamamen de geçmedi zeytinyağı olayını bi deneyeyim bari teşekkürler.